Een radiator voor iedere smaak

Ieder huis wat wordt verwarmd met een centrale verwarmingsinstallatie heeft er meerdere exemplaren van tegen de muur staan; radiatoren. Zo’n radiator heeft dan ook natuurlijk vooral een praktische functie. Toch zijn radiatoren zoveel meer dan een functioneel artikel; ze bepalen niet alleen de temperatuur in je woning, maar ook de sfeer in je huis. Omdat niet iedere woning hetzelfde is geeft iedereen zijn eigen voorkeur aan de vorm en het model van de radiator in zijn of haar huis. Een Zehnder radiator vind je in alle beschikbare vormen en maten. Wie gaat voor een klassieke kolomradiator vindt er voldoende van zijn gading, maar ook de liefhebber van een mooi vormgegeven designradiator zal slagen bij dit veelzijdige merk.


Een Zehnder radiator voor iedere ruimte in je huiszehnder


Wanneer je een radiator gaat kopen zal je moeten kijken naar een aantal zaken voor je tot aanschaf over gaat. Een van die zaken is de ruimte in je huis waar de radiator moet komen te hangen. Een kleine ruimte zoals je badkamer of je toilet zal een klein formaat radiator nodig hebben. In dit geval zal je moeten letten op het vermogen van jouw radiator. Een kleine radiator die compact is vormgegeven zal net zoveel vermogen genereren als een grotere platte design radiator.
Wil je een radiator in een grotere ruimte zoals je woonkamer, dan zal je uiteraard moeten kiezen voor een grote radiator met een navenant vermogen. Je wil immers iedere ruimte in je huis behaaglijk warm hebben.


Een behaaglijk warm stijlvol huis


Je eigen huis moet natuurlijk wanneer jij thuiskomt na een drukke dag behaaglijk warm aanvoelen. Je hebt daarom nogal wat radiatoren in je huis, en je mag dus je eisen stellen aan het uiterlijk van die radiatoren. De tijd dat een radiator kil wit was en zich vooral onderscheidde door een lelijk kolossaal uiterlijk ligt gelukkig achter ons. Tegenwoordig wil je tenslotte een stijlvol huis, en ook daar komt een Zehnder radiator goed van pas. Onze woningen zijn immers vandaag de dag niet meer kil en wit; jouw woning straalt een bepaalde sfeer uit, en die zal uit diverse kleuren bestaan. Daarom is de vraag naar radiatoren in andere kleuren enorm toegenomen.


Een radiator waar je een kleur van krijgt


Een Zehnder radiator koop je in meerdere kleuren. Het kleurenpalet van Zehnder bestaat uit talloze kleuren waardoor jouw radiatoren niet snel uit de toon zullen vallen in je interieur. Of je nu gaat voor een tijdloze natuurlijke kleur, of juist voor een heel uitgesproken kleur; jouw radiatoren worden geen afwijkende factoren meer in je woning, maar juist een verrijking van je interieur.


Zoveel meer dan een radiator


Radiatoren van Zehnder zijn geen verwarmingsmiddelen op zich. Wie zijn installatie inricht met Zehnder radiatoren maakt daarmee gebruik van jarenlange kennis en innovatie, en verzekert zich dan ook van de optimale oplossing voor een aangenaam en gezond binnenklimaat. Met een dergelijk systeem van radiatoren investeer je dan ook niet alleen in het esthetische aspect, maar ook in je gezondheid. Een perfecte combinatie.