Bij Maxilia vind je tal van leuke relatiegeschenken

Vandaag een bericht waar je echt zonnig van wordt, gegarandeerd! Zoek jij namelijk altijd de ultieme vrijheid in hoe je je bedrijf of onderneming naar buiten brengt, dan is er goed nieuws voor de aspirant-ontwerpers onder ons. Vandaag wil ik Maxilia namelijk in het zonnetje zetten. Bij Maxilia vind je relatiegeschenken, tal van relatiegeschenken, in wel bijna zestig verschillende categorieën. 

Laat je relatiegeschenk bedrukken

Bij dit soort categorieen moet je denken aan tassen, mokken, wijnpakketten, gereedschap – en ga zo maar door. Het leukste vind ik nog niet eens dat er zo’n uitgebreid aanbod is (hoewel dat natuurlijk wel absoluut voor ze pleit) maar vooral dat je zo’n enorme vrijheid geniet in de vormgeving van deze artikelen. Immers, je kunt de producten van je keuze laten bedrukken hoe je dat zelf wilt. Heb je bijvoorbeeld een bijzonder logo en wil je dat graag nadrukkelijk vermelden, dan kun je dit bijvoorbeeld op de deksel van het wijnpakket laten drukken. Heb je een grappige tekst verzonnen met betrekking tot je bedrijf, in combinatie met bijvoorbeeld een leuke foto, dan kun je deze op een tas laten drukken. Het leuke van dit soort zaken is dat je je relaties er niet alleen een plezier mee doet, maar zij (en alle andere mensen met wie zij in aanraking komen) jouw boodschap letterlijk en figuurlijk voor zich zien.

Met betrekking tot de zon heb ik de volgende artikelen voor je uitgezocht, om extra onder de aandacht te brengen! Bij Maxilia vind je al deze leuke relatiegeschenken – en de oneindige mogelijkheden deze te personaliseren. Zeker even gaan kijken dus!

176
Strandballen in alle soorten en maten
177
Bedruk je eigen slippers – die een afdruk in het zand achterlaten met bijvoorbeeld je bedrijfsnaam
175
Lekker zonnig achter je gepersonaliseerde zonnebril