Bent u op zoek naar een elektricien in Arnhem?

Logo A.S. Elektricien

AS Elektro is een heel deskundig bedrijf gespecialiseerd in het aanleggen van elektrische oplossingen in huis. Het is een elektricien in Arnhem Vaak ziet u dat mensen dit zelf proberen, maar hieraan zitten veel gevaarlijke risico’s zoals brand of letsel door een schok. Daarom is het het beste om dit te laten doen door een professional met verstand van zaken en dat heeft AS Elektro. Ze hebben meer dan 10 jaar ervaring in elektro. Ze hebben al samengewerkt met grote bedrijven zoals La Place en ING.

AS-elektro

Mijn ervaring met AS Elektro

Mijn ervaring met AS Elektro is uitstekend. Nadat ik een huisje had gekocht in Arnhem wou ik in mijn huis de hele elektro omgooien en zelf heb ik niet zoveel kennis in elektra. Ik kwam AS Elektro tegen en ik kreeg gelijk de indruk dat ze wisten waar ze het over hadden en dat bleek ook te kloppen. ze hebben het hele elektro systeem aangepast naar mijn wensen en ik heb nooit problemen gehad met de elektra in mijn huis.

Contact opnemen?

U kunt op vele manieren contact opnemen met AS Elektro. U kunt bijvoorbeeld een mailtje sturen naar info@as-elektro.nl. U kunt ze ook bellen op 06 – 43894012. Of kijk op de website voor meer informatie.