Split leggen

Wij leggen u graag in het kort uit hoe u split moet gaan plaatsen. Bestel als allereerst natuurlijk het split, heeft u nog geen split? Split koop je online bij Siergrind33.nl. Wanneer u het split binnen hebt, kunt u de chauffeur aangeven waar hij het moet neerleggen. Wij raden u aan om het zo dicht mogelijk bij de oppervlakte, die u wilt opvullen, neerzet. Zo hoeft u niet veel te lopen bij het leggen. Als u heeft gekozen voor splitplaten, kunt u deze eerst leggen. Vervolgens is het erg eenvoudig, pak een schep, en schep het split uit de zakken, op de oppervlakte. Zorg ervoor dat het split mooi verspreid wordt gelegd. Vervolgens bent u klaar, een kind kan de was doen!

 

Wanneer u het split besteld bij Siergrind33.nl doe u dit met de allerbeste service. Bent u bijvoorbeeld niet tevreden over de split? Dan kunt u het split, zonder reden van annuleringen, retourneren. Daarnaast is het ook zo dat u (geheel gratis) een handvol split stenen kunt ontvangen. Zo kunt u vanuit het gemak van uw eigen huis de kleur vergelijken en bekijken. Wilt u liever het complete aanbod van Siergrind33 bekijken? Dan kunt u ook een afspraak maken om de split te bekijken in het magazijn. Daar wordt u door een van de medewerkers rondgeleid en kunt u het complete aanbod kijken. Let op, het magazijn bezoekt u wel alleen op afspraak. Dit omdat er in het magazijn door de dag heen niet altijd iemand beschikbaar is. Gaat u binnenkort een afspraak inplannen?

Siergrind33

Naast het split en grind kunt u in het aanbod van Siergrind33 ook beton zand of tennisbaan gravel bestellen. Het betonzand en metselzand is ook gewoon te leveren in big bags en kleine zakken. Tennisbaan gravel in het assortiment van Siergrind33 is goedgekeurd voor het gebruiken op Europese tennisvelden. Dankzij de keurmerken mag het gebruikt worden. Bekijk snel de rode tennis gravel of de zand en bestel deze, net zoals split, eenvoudig en snel online.