Aanrader: Ontruiming woning Seniorenhulp!

Ontruiming woning

Afgelopen maand is mijn moeder verhuisd naar een prachtig bejaardentehuis waar zij optimaal wordt verzorgd. Maar voordat wij deze verhuizing konden realiseren moest de huur van haar vorige woning op worden gezegd. De makelaar wilde ons matsen maar in ruil daarvoor moest de woning binnen vijf a zes werkdagen volledig ontruimd zijn. Zodoende ben ik een kijkje gaan nemen op het internet met de intentie zo snel als mogelijk een geschikt ontruiming woning aanbieder te vinden. Via de zoekterm ontruiming woning belandde ik uiteindelijk op de website van Seniorenhulp!

Bij Seniorenhulp had ik de mogelijkheid om te kiezen voor een spoedontruiming. Wanneer ik koos voor een spoedontruiming bij Seniorenhulp dan werd de volledige huurwoning binnen vijf werkdagen volledig ontruimt naar wens van de makelaar. Na het zien van deze informatie nam ik het besluit om Seniorenhulp in te huren voor de ontruiming van mijn moeders haar huurwoning!

Ontruiming woning

Huurwoning netjes opgeleverd!

Achteraf gezien is het inhuren van Seniorenhulp een goede keuze gebleken. De gehele woning is netjes ontruimd al mijn moeders spullen zijn netjes over verhuisd en ook is er voldaan aan alle wensen van de makelaar. Na het ontruimen van de woning gaf de makelaar akkoord en eindelijk kon mijn moeder gaan wonen in haar nieuwe appartement, in het bejaardentehuis!

Wanneer u zoekende bent naar een geschikt bedrijf voor het ontruimen van een woning, dan bent u bij Seniorenhulp aan het juiste adres. Zij ontruimen uw woning keurig en uw woning wordt netjes opgeleverd!

Ontruimen