Altijd een fris en schoon matras

hoeslaken van Smulders Textiel

Je matras moet in alle gevallen altijd schoon en fris blijven om op te liggen, toch is het vinden van een goed hoeslaken wel een belangrijk iets. Je ligt er de hele nacht op, maar moet ook je matras beschermen en een lekker fris gevoel geven. Omdat een hoeslaken rondom elastiek heeft zit het strak om je matras heen, een hoeslaken van Smulders Textiel zorgt er voor dat je lekker slaapt, je matras schoon blijft en je een fris gevoel hebt tijdens de nacht. 

hoeslaken van Smulders Textiel

Speciaal voor een dunner matras

Heb je een matras wat dunner is dan een normaal matras, past daardoor je hoeslaken er niet meer omheen hoeft dit geen probleem te zijn. Een hoeslaken van Smulders Textiel heb je namelijk ook met een lagere hoogte, dit betekent dat je die kunt gebruiken voor een dunner matras. Op deze manier kun je toch je matras schoonhouden, en nog belangrijker een schoon en fris bed hebben om in te slapen. Zoek je een hoeslaken met een split in het midden kun je deze ook vinden in de webshop van het bedrijf.

Speciaal voor boxsprings

Net zoals de hoezen voor dunne matrassen, zijn er ook hoezen verkrijgbaar wanneer je juist een hoger matras hebt of een boxspring. De hoogte van de hoeken is hierbij extra hoog zodat het hoeslaken goed om het matras heen zit en blijft zitten. Een geschikt hoeslaken van Smulders Textiel vind je voor alle matrassen, ook wanneer je twee aparte matrassen hebt en je gebruik wilt maken van een hoeslaken. Kies voor de gewenste stof zodat je een goede en heerlijke nachtrust hebt en fris en uitgerust wakker wordt.