Binnendeuren met glas

binnendeuren

Binnendeuren zijn er in alle maten, vormen, kleuren en designs. Maar wat voor binnendeur u ook kiest, een binnendeur met glas maakt uw woning helemaal af. Het mooie aan een binnendeuren met glas is dat er erg veel licht wordt binnen gelaten. Dit licht kan bijvoorbeeld vanuit de gang de woonkamer binnen komen maar natuurlijk ook andersom. Heeft u een erg donkere gang of een donker halletje, binnendeuren met glas bieden de perfecte uitkomst. Een klein beetje extra licht in een kamer kan voor zoveel meer gezelligheid en leven zorgen. Maar iedereen heeft een andere smaak, welke binnendeuren zijn er allemaal beschikbaar met glas? Dat zullen we in deze blog beschrijven.

binnendeuren

Stalen binnendeuren

Doordat de huidige woontrend steeds meer stoere elementen laat zien zijn stalen binnendeuren erg populair op dit moment. Stalen deuren bestaan voor ongeveer 90% uit glas waardoor dit type deur erg veel licht door laat. Deze deuren worden ook veel gebruikt als schuifdeur met glas.

Moderne binnendeuren

Moderne binnendeuren worden vaak ook uitgevoerd met mooie glazen panelen. Dit zijn dan glazen panelen waar je volledig door heen kunt kijken of die deels geblindeerd zijn. Dit tweede type matte glas is erg handig als licht door de binnendeuren moet komen maar als er niet door heen gekeken mag worden.

Klassieke binnendeuren

Het laatste type binnendeur wat uitgevoerd kan worden met glas is de klassieke binnendeur. Deze deuren worden vaak voorzien van glazen panelen in glas in lood stijl. Dit geeft een echte klassieke look aan de deur.