Ga solid surface sanitair bekijken in de showroom van Sanitair33.nl

Wil je eerst rustig oriënteren, je laten adviseren of het solid surface sanitair in het echt zien? Dan kun je het best de showroom van Sanitair33 bezoeken. Daar staat solid surface sanitair gepresenteerd die je zonder afspraak kunt komen bekijken. De showroom van Sanitair33 is gevestigd in Venlo. De showroom is 6 dagen per week te bezoeken. Liever online bestellen? Solid surface sanitair voordelig kopen; Sanitair33.nl. Op de webwinkel kun je alle sanitair producten die leverbaar zijn bekijken. Hoe ga jij binnenkort solid surface sanitair bestellen bij Sanitair33?

Solid surface heeft enorm veel voordelen. De plekken binnen je interieur waar solid surface wordt gebruikt, hebben bijna geen schoonmaak of onderhoud nodig. De schoonmaakmiddelen kunnen bij dit materiaal in de kast blijven. Mocht je deze toch gebruiken, raakt solid surface niet beschadigd, echter is het gewoon onnodig! Beschadigt er iets in een uitzonderlijk geval? Dan is het solid surface altijd te repareren! Solid Surface wordt lang niet meer alleen voor sanitair artikelen gebruikt. Tegenwoordig is het een slimme onderhoudsinvestering voor lange termijn omdat het bestendig is tegen vuiligheid. Zo worden ook toonbanken, balies en zelfs buitenmuren van solid surface genomen. Dit omdat graffiti eenvoudig eraf te krijgen is bij dit materiaal.

 

Solid Surface is een gegoten steensoort. Het bestaat uit acryl en natuurlijk mineralen. Wanneer je deze twee materialen samenvoegt, krijg je Solid Surface. Deze sterke en massieve steensoort biedt een tal van mogelijkheden op het gebeid van sanitair. Echter is Solid Surface niet alleen mooi, het heeft ook een aantal andere pluspunten.  Zo is Solid Surface vochtbestendig, het materiaal blijft altijd vlekvrij en het is naadloos, daarom heeft het ook een vlakke en gladde oppervlakte. Ook is het onderhouden van Solid Surface erg eenvoudig! Het best is om iedere dag het Solid Surface sanitair af te doen met een vochtig doekje.