Gazprom Energy

Gazprom Energy levert gas en elektriciteit aan de zakelijke markt van Nederland. De centrale focus hierbij is een uitstekende klantenservice die streeft naar persoonlijk contact met de klanten. Zo bouwt Gazprom Energy langdurige relaties op met ZZP en MKB ondernemers. Gazprom Energy maakt deel van uit wereldspeler Gazprom Group. Het Nederlandse kantoor is echter gevestigd in Den Bosch.

De productenstroometiket-incl-2015

Gazprom Energy levert zakelijk gas en elektriciteit zonder verrassingen en zoals het voor jou het beste uitkomt. Daarvoor kan zij een  vaste leveringsprijs hanteren tegen een concurrerend tarief. Dit is niet alleen overzichtelijk, het biedt jou als klant ook veel zekerheid. Daarnaast kan Gazprom Energy een flexibel product bieden. Gazprom Energy levert maatwerk en streeft ernaar om jou op een eenvoudige en heldere manier producten aan te bieden die jou altijd een behoorlijke besparing op kunnen leveren.

 

De focus van Gazprom Energy

Gazprom Energy is een  A-status ‘groen’ bedrijf en werkt door innovatie continue aan de verbetering van haar producten. Hierbij staat de klant centraal, maar ook de eigen medewerkers worden niet vergeten. Zij zijn de drijvende kracht achter Gazprom Energy. Daarom krijgen zij voldoende mogelijkheden tot zelfontplooiing. Niet voor niets hanteert Gazprom de drie duurzame P’s in haar bedrijfsvoering: People, Planet en Profit.

 

Prijzen

Omdat Gazprom Energy heel gericht haar energie inkoopt kunnen zij de prijzen laag houden. Dit betekent dat jij voor jouw bedrijf een grote besparing kunt doen door het inkoopmanagement aan hen uit te besteden. Door middel van een energiescan kunnen ze je laten zien wat deze besparing voor jouw bedrijf kan betekenen. Gazprom Energy biedt jou op basis hiervan graag een oplossing op maat waarbij rekening wordt gehouden met de specifieke wensen van jouw bedrijf.

 

Meer informatie

Alle informatie kun je ook teruglezen op de website van Gazprom Energy. Daar kun je ook lezen hoe je besparingen kunt doen op jouw energieverbruik en kunt profiteren van handige tips en trucs. Wil je graag nog wat meer weten of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan gerust contact op met Gazprom Energy. De medewerkers staan je graag te woord en beantwoorden al je vragen.