L elementen beton

Bent u opzoek naar L elementen beton.  Dan bent u hier aan het juiste adres. L elementen worden vaak gebruikt als keerwand om verhoogde borders op hun plaats te houden. Ook vangen deze L elementen beton  een groot hoogteverschil op. Een L element is een betonnen element waarmee je een tuin een andere karakter, vorm en sfeer kunt geven. U kunt L elementen verkrijgen in verschillende kleuren en maten, zo ziet elke tuin er anders en creatief uit naar uw wensen en behoeften! De naam zegt het al, L elementen gegoten in de vorm van de letter L. De L elementen  staan rechtop en hebben altijd een vaste breedte van 50cm. De lengte en hoogte van deze L elementen kunnen variëren waardoor de mogelijkheden enorm groot zijn.

Hoogteverschillen

Als je met verschillende hoogtes werkt in een tuin geeft dat de ruimte een ander aanzicht en dynamiek. Door L elementen te plaatsen kun je ook bepaalde  delen van je tuin afschermen, dit zou ideaal zijn voor wat meer privacy in je tuin. Elk element heeft een breedte van 50 cm. Je kunt de elementen naast elkaar zetten, zowel voor een rechte afbakening als in een boog. De hoogtes van de L elementen kunnen variëren tussen de 40- en 100 cm en de diepten kunnen variëren tussen de 30- en de 50 cm, hoe langer de voet is hoe beter de stabiliteit.

Contact

Heeft u verdere vragen of wilt u nog wat meer informatie verkrijgen over L elementen beton? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch en ook via de mail bereikbaar.