Laat traprenovatie Eindhoven jouw moderne trap monteren!

Traprenovatie Eindhoven

Jouw mening telt bij traprenovatie Eindhoven. Er wordt aandachtelijk naar de klant geluisterd om aan de eisen te kunnen voldoen die de klant opstelt. Het werkproces is transparant en duidelijk zodat elke klant weet wat die kan verwachten van de diensten die geleverd worden. 

Alle trappen zijn duurzaam, veilig en worden in verschillende soorten en kleuren geleverd. Met al de trappen leveren ze vakwerk waar je een lange tijd profijt van hebt. Voor de montage hoef je ook geen zorgen te maken want de interieurbouwers zijn gespecialiseerd in hun vak en zijn tevreden als de klant tevreden is.

Traprenovatie Eindhoven

Het proces

Het begint bij het invullen van het offerteformulier om daarmee de prijs te kunnen berekenen. Zodra dat is ingevuld wordt er telefonisch contact met jou gemaakt door een medewerker om zo een afspraak te maken met de verkoopadviseur. Bij het gesprek met de verkoopadviseur bekijkt hij de mogelijkheden voor een renovatie. Dan ontwerpt hij een potentiële voorbeeld trap om zo te kunnen weergeven wat de klant kan verwachten. Aan de hand daarvan proberen ze tot een overeenkomst te komen. Als de offerte is goedgekeurd wordt het project intern bespreekbaar gemaakt om dan te kijken welke materialen voor het project nodig zijn. Vervolgens worden de materialen geregeld om zo klaar te maken voor de montage. De montage wordt vroeg in de ochtend gedaan om zo aan het eind van de dag een goed resultaat te hebben. Na de montage komt de aanbetaling pas, dus er wordt niet vooraf gevraagd om te betalen.