Maak je overkapping compleet

Verasol

Het is wel zo comfortabel als je ook als het waait of regent buiten kunt blijven zitten onder je overkapping, door gebruik te maken van glazen schuifwanden kun je het hele jaar in de tuin genieten. Je verlengt als het ware de huiskamer, maar zodra het mooi weer wordt schuif je de glazen panelen open en heb je heerlijk frisse lucht. Een eenvoudigere manier om optimaal te kunnen genieten in je tuin is er niet, de schuifwanden heb je in meerdere uitvoeringen dus er is altijd wel een gepast model voor jouw overkapping.

Verasol

Eenvoudig openen en sluiten

De glazen schuifwanden van Verasol.nl zijn eenvoudig te openen en ook weer te sluiten. Door de meenemers aan de glazen panelen, kun je in een beweging de panelen open schuiven. Onder elk gewenste overkapping van aluminium of hout kun je de panelen laten plaatsen. De rails aan de onderkant is minimaal zodat je daar geen last van hebt als je naar buiten gaat. Er zijn drie uitvoeringen die onder elk type overkapping zijn te plaatsen.

Altijd maatwerk

Ben je van plan om glazen schuifwanden te laten plaatsen wordt er altijd maatwerk geleverd, hierdoor heb je bij de panelen een minimale overlapping. Het glas wat wordt gebruikt voor de deuren, is veiligheidsglas van 8 of 10 mm dik, hierdoor kun je altijd met een gerust hart de panelen open en dichtschuiven. De deuren zijn af te sluiten met een rvs slot wat in een van de panelen wordt gemonteerd. De rails aan de onderkant is zo ontwikkeld dat deze zeer eenvoudig is schoon te maken, en te onderhouden.