Omnia loungesets voor alle weersomstandigheden

Omnia loungesets zijn gemaakt van hoge kwaliteit en beschikken over twee luxe banken met kussens. De banken zijn erg comfortabel, met name door de stevige kussens die geschikt zijn voor alle seizoenen. De kussens kun je dus gewoon buiten laten liggen wanneer het avond is of gaat regenen. In de winter is het wel verstandig om een beschermhoes over de kussens te leggen. Het beste is misschien wel om de kussens gewoon ergens binnen te bewaren. Zo weet je zeker dat de kussens niet minder mooi worden of beschadigd raken door het koude weer. Het unieke aan het design van de Omnia loungeset is de kleurstelling. De loungeset heeft een hele lichte uitstraling, die wordt versterkt door de strakke belijningen. De loungeset is gemaakt van aluminium dat volledig onderhoudsvrij is. De kleur van de kussens en de banken is wit, voor een extra fris gevoel.

Voordelen van een aluminium loungeset

De Omnia loungeset lijkt wel alsof deze van teakhout is gemaakt. Teakhout is een speciale soort hout die goed tegen koud weer en regen kan. Maar teakhout is een stuk minder comfortabel dan aluminium. Bovendien kan teakhout gaan vergrijzen wanneer het lang buiten staat. Dan zou de set dus niet meer zo mooi wit zijn, en dat is zonde. Daarom is de Omnia niet gemaakt van teakhout, maar van aluminium. Zo kan de loungeset langer meegaan en blijft deze ook langer mooi. De tafel die bij de set hoort is wel gemaakt van teakhout. Deze kun je het beste één keer per twee jaar schoonmaken met speciale schoonmaakartikelen. Zo weet je zeker dat het hout mooi blijft.

 

Kussens van goede kwaliteit voor een comfortabele zit

De loungebanken van deze set beschikken over comfortabele rug- en zitkussens. Zo kun je rustig plaatsnemen en een boek gaan lezen. Ook wanneer je met gasten in de tuin wilt zitten, kun je zeker met deze loungeset aankomen. De kussens zijn allen voorzien van ritsen, en ze zijn bestand tegen alle soorten weer. De regen zal er gewoon langslopen. Het kussen absorbeert dus geen water. Als je geïnteresseerd bent in de Omnia, dan kun je het beste eens op https://www.tuinmeubel.sale/ kijken. Deze website biedt de Omnia namelijk tegen een scherpe prijs aan. Zo weet je zeker dat je een geschikte loungeset koopt.