Stalen binnendeuren

Logo Haverkamp

De huidige interieur trends zijn industrieel, stoer en robuust. Een échte stalen binnendeur past hier natuurlijk perfect bij, om deze reden zijn deze deuren erg populair. Echte stalen binnendeuren worden compleet op maat gemaakt uit staal, dit staal wordt zwart gecoat. Al het staal is aan elkaar gelast bij een stalen binnendeur en om deze reden zie je nergens naden of glaslatten.

Het mooie aan een stalen binnendeur of wand is dat er door het glas in de deur nog heel veel licht naar binnen komt. Dit is perfect voor ruimtes waar normaal niet veel licht naar binnen komt zoals een gang.

Stalen binnendeuren zijn er in verschillende soorten en maten. Zo zijn er stalen taatsdeuren, stalen schuifdeuren, stalen scharnierdeuren en zelfs hele stalen wanden op maat te bestellen.

Stalen taatsdeuren

De instapkeuze onder de stalen binnendeuren is de taatsdeur. Een taatsdeur is een stalen deur met glas, ideaal als tussendeur in een woning, als douchedeur of als dubbele deur. Waar je ook een stalen taatsdeur plaatst, het is een ware eyecatcher!

Stalen schuifdeuren

Wil je graag van een grote ruimte twee aparte ruimtes maken, maar wil je niet dat er veel licht verloren gaat door een wand? Dan zijn stalen schuifdeuren de perfecte oplossing. De praktische trendy oplossing kan worden toegepast in elke woning en elke ruimte, groot en klein.

Stalen scharnierdeuren

De meest betaalbare stalen binnendeur is de scharnierdeur. Een stalen scharnierdeur werkt zoals een normale scharnierdeur, met een openslaande deur. De mogelijkheden voor stalen scharnierdeuren zijn net zoals de taatsdeuren eindeloos!

Stalen-binnendeur-design4

Stalen wanden

Wil je je woning de ultieme industriële look geven? Ga dan voor een stalen wand. Maak bijvoorbeeld van je veranda een serre, of maak van een grote ruimte twee verschillende ruimtes. Deze wanden worden geheel op maat gemaakt en kunnen dus overal geplaatst worden.

Voor wat voor stalen binnendeur je ook kiest, de mogelijkheden zijn eindeloos!