Tip: de energiezuinige Holland Warmte Remeha Tzerra cv ketel

Vandaag weer een energiezuinig bericht van mijn kant, geheel in stijl van dit weblog. In dit bericht wil ik namelijk stilstaan bij de Holland Warmte Remeha Tzerra cv ketel, die ik onlangs heb aangeschaft. Zoals je wel weet, schaf ik het gros van de producten voor in huis aan met een achterliggend milieuvriendelijk oogpunt – en zo ontstond ook mijn keuze voor de Remeha cv ketel.

Doe je voordeel met de cv ketels van Holland Warmte

Holland warmte heeft de Remeha Tzerra in het aanbod en hanteert zeer aantrekkelijke prijzen voor dit model. Kijk je even mee naar de mogelijkheden die er zijn voor het kopen of huren van deze ketel?

25

Zoals je ziet zijn er verschillende types van dit model te verkrijgen, elk tegen uiteenlopende prijzen. Het mooie van dit moment is dat je op twee manieren kortingen krijgt op de ketel van je keuze. Enerzijds bestaat Remeha namelijk tachtig jaar en geven zij een korting van tachtig euro op elke ketel van dit merk. Ook maak je kans, en wel élke dag, op het volledig terugkrijgen van het aanschafbedrag.

23

Daarmee is de ketel met terugwerkende kracht volledig gratis! Tegelijkertijd loopt er de actie van Holland Warmte, in het kader van het vijftigjarig bestaan van dit bedrijf. Mijns inziens pleit het sowieso voor Holland Warmte dat ze al vijftig jaar bestaan, omdat je weet dat de kennis en expertise binnenshuis van generatie op generatie is doorgegeven. De actie behelst een korting op alle cv ketels die het bedrijf aanbiedt, en dus ook de Remeha Tzerra. Ik zou je dus aanraden er je voordeel mee te doen!

24