Ultiem kokkerellen? Laat nostalgische schorten bedrukken!

Mij verheugt het ten zeerste dat tegenwoordig op allerlei terreinen steeds meer oog lijkt te komen voor duurzaamheid, zo ook in de keuken. Uitgebreid wordt de tijd genomen duurzame en misschien zelfs wel nostalgische gerechten te bereiden, met aandacht voor bijvoorbeeld de vergeten groenten. Het past ook volledig in de tijdsgeest en zal deels zijn aangestoken door programma’s op de televisie die zich met bakken en koken bezighouden. Vorige week al kwam in een mijner berichten de naam Maxilia voorbij – en ook vandaag zal ik weer aandacht besteden aan een van hun bijna zestig websites. Vandaag namelijk aandacht voor je eigen schorten bedrukken bij Max Schorten.

Een gemakkelijk gepersonaliseerd schort

Zoals gezegd is laatstgenoemde een van de vele webshops onder de paraplu van Maxilia, waarbij je talloze producten naar keuze kunt laten bedrukken. Ik vind het erg leuk dat zij ook schorten aan het assortiment hebben toegevoegd – en bovendien dat dit zeer bijzondere schorten zijn. Ik heb vandaag een model voor je uitgekozen waarbij we wat langer stil kunnen staan en ik zal enkele voordelen uitdiepen.

239

Zoals hierboven te zien is het een prachtig en zeer kwalitatief schort waarop mijn eigen keuze viel. Wat ik er erg leuk aan vind bovendien is dat het een nostalgie uitstraalt, zo op zichzelf al, ook als het nog niet eens bedrukt is.

238

Als je deze schorten gaat bedrukken, dan kun je wellicht een voorbeeld als bovenstaand verwachten. Daaraan zie je hoe snel je een schort volledig gepersonaliseerd maakt. Heb je bijvoorbeeld een eigen kookclubje met vrienden en wil je heb allen verrassen met enkele mooie, eigengemaakte schorten, dan is dit wellicht een goed idee voor jullie. 239Ook is het interessant voor keuken- en woonwinkels of lifestyle zaken op gebied van koken. Maak je eigen schorten en je zult verbaasd staan over hoe snel ze de winkel uit vliegen!