Waarom is het slim om meerdere zonnepanelen offertes op te vragen?

Overweeg je de aanschaf van zonnepanelen? Dan is het slim om meerdere offertes op te vragen. Op die manier krijg je een goed beeld van de prijzen en kan je kiezen voor de goedkoopste of beste leverancier. In deze blog vind je meer informatie over het aanvragen van een offerte en waar je op moet letten.

  • Zonnepanelen prijs voordeel tot wel 35%
  • Uw offertes zijn geheel gratis en vrijblijvend
  • Altijd de 4 voordeligste zonnepanelen prijzen
  • Nieuwste techniek, laagste zonnepanelen prijzen
  • Zonnepanelen met het hoogste rendement
  • Uitsluitend hoogwaardige zonnepanelen
  • UNETO/VNI erkende zonnepanelen leveranciers
  • Op basis van jouw postcode zoeken naar betrouwbare zonnepanelen installateurs in Nijmegen en omgeving

Besparing van 10-tallen procenten mogelijk !

Zonnepanelen installaties kunnen een enorme besparing opleveren en ook bent u minder afhankelijk wanneer u zelf energie opwekt met uw eigen zonnepanelen installatie. De exacte besparing hangt van de praktische mogelijkheden.

Gedaalde zonnepanelen prijzen

Zonnepanelen kopen zijn nu veel lager dan enkele jaren geleden, mits u de juiste zonnepanelen installatie leverancier heeft natuurlijk ! Bespaar op de zonnepanelen prijs, maar niet op de kwaliteit ,kies voor kwalitatief hoogwaardige zonnepanelen en een erkende zonnepanelen installateur; kortsluiting en van het dak gewaaide zonnepanelen is wat u zeker niet wilt !

Terugverdientijd slechts 5 tot 7 jaar !

De zonnepanelen techniek heeft zich de laatste jaren zeer snel ontwikkeld waardoor de terugverdientijd op uw aangeschafte zonnepanelen systeem zeer veel korter is geworden. Investeren in zonnepanelen is daarom zeer zinvol, vooral ook omdat de reguliere energiekosten telkens enorm stijgen. Laat ook zonnepanelen plaatsen en kies voor een eigen zonnepanelen installatie.

Tapwater verwarmen met een zonnecollector

Water in een tuinslang die in de zon ligt, wordt door deze zon verwarmd. Zo werkt een zonnecollector ook. Een zonnecollector bestaat uit 2 onderdelen; een collector en een voorraadvat. De zonnecollector bevat buizen met daarin vloeistof die het water in het voorraadvat verwarmen tot wel 90 graden celsius.

CV-zonnecollector: douchen + afwassen

Deze zonnecollector is aangesloten op de cv ketel en het water is altijd al op temperatuur. Ook alleen voor tapwater doeleinden geschikt. Dit is de ideale zonnecollector combinatie om duurzaam energie te besparen met uw eigen zonnecollector

Een combinatie is ook mogelijk

Met een zonnecollector-combi zijn het voorraadvat en de cv brander samengevoegd. Met deze zonnecollector verwarmt u tapwater en het water in de cv installatie, zodat u optimaal gebruik maakt van de verschillende zonnecollector mogelijkheden die er zijn. Combineert u deze combi met een zonnepanelen installatie, dan bent u echt alle mogelijkheden die er zijn. Vraag de zonnepanelen expert in Breda, Tilburg, Den Bosch of een van de andere regio’s voor meer informatie en een prijs op maat.

Uw eigen duurzame energiebron

Met een zonnecollector kiest u voor uw eigen duurzame energiebron, en helpt u mee aan een groenere wereld. Los hiervan creëert u met een zonnecollector energie tegen de laagste kostprijs in een tijd waarin de energiekosten alsmaar stijgen. Kies ook voor een zonnecollector en/of een zonnepanelen installatie zoals inmiddels reeds velen voor u deden, en vraag de 4 voordeligste offertes aan en bespaar tot 35% op de aanschaf van uw zonnecollector. Daarom is het erg belangrijk om je energie te vergelijken.