Waterspin

Al tijden zocht ik een functioneel watergeefsysteem voor mijn planten. Aan het stekgoed wat ik kweek, wil ik op een eenvoudige manier water kunnen geven. Een waterspin zorgt er druppelsgewijs voor dat de planten goed vochtig blijven. Een prettig artikel, dat eenvoudig te gebruiken is en een scherpe prijs heeft. De waterspin die online bij de hobbykweker kan worden aangeschaft bestaat uit 4 x een meter + steker en DCS ventiel 8L/U. Met deze waterspin haal je een compleet pakket in huis wat het bewateren van planten op functionele wijze oplost. Niet steeds te droge grond maar een regelmatig druppelsysteem wat voor een vochtig aardoppervlak zorgt.

De Maverick waterspin bestaat uit 12 delen. Dit product is iets duurder dan de andere aangeboden waterspinnen maar is wel duurzaam en heeft een perfect druppelsysteem. Je hebt er geen omkijken meer naar.

Online aanschaffen

Artikelen om de aarde te bedruppelen zijn op simpele wijze online bij de hobbykweker aan te schaffen. De-hobbykweker.nl heeft zijn standplaats in Horn. Met het veilige betalingssysteem en de 24-uurs verzending, heb je de producten snel in huis zonder de deur uit te hoeven. Als je vragen hebt kun je altijd bellen. Het telefoonnummer vindt je op de website. Wil je inspiratie opdoen, bezoek dan ook eens de showroom.