Je eigen chill spot

Naast je huis heb je waarschijnlijk nog een andere plaats die je zelf helemaal kan inrichten. Er zijn veel keuzes hoe je de tuin gaat inrichten. Maak je het een groene tuin of juist een moderne tuin met veel tegels? 

Jouw tuin, jouw plek

In je spot wil je natuurlijk wel lekker uit kunnen rusten. Veel mensen denken dan gelijk aan een loungeset. Maar dit is niet de enige oplossing. Een hangmat met standaard kan je tuin heel wat opvrolijken. Een houten standaard zou bijvoorbeeld erg goed kleuren met het groene gras. Of je bent meer van de schaduw en kan hem bij de bomen doen voor een unieke kleurovergang. 

Groen moet je doen

Een kleurrijke tuin is altijd een goeie optie. Een bloembak hier, een aantal planten daar en wellicht een moestuintje erbij. Het kan zelfs zijn dat je tuin groot genoeg is voor een gezellig vijvertje. Vandaag de dag willen steeds meer mensen een modernere tuin hebben. Dat zorgt ervoor dat het groen meer achterwege gelaten wordt. Dit is erg jammer want het heeft een vrolijke uitstraling. Het is ook nog een beter voor het milieu. Door bijvoorbeeld een bruine hangmat maak je de chill spot helemaal compleet. Deze kleurencombinatie zorgen ervoor dat je echt in een stukje natuur bent. 

Meegaan met de tijd

Steeds meer tuinen worden moderner. Gras wordt nu vaker meer vervangen voor tegels. Gelukkig blijft het groen wel in de tuin. Het wordt vaak verplaatst naar flitsende plantenbakken. Een strakke hangmat met standaard zou bijvoorbeeld goed staan in de tuin. Een nette tuin met een zeer goede relax plaats. 

Tuinactiviteiten

In de tuin doen we allemaal verschillende dingen. Van mediteren, tot sporten in de tuin. De ene heeft een bar in de tuin staan, de ander kiest voor rust. Een potje badmintonnen is altijd leuk maar vermoeiend. Na lekker gesport te hebben is dus even je rust pakken een verstandig idee. Snel wat drinken pakken en in de hangmat met standaard ploffen. En wanneer je uitgerust bent kan je weer gezellig doorgaan.

Avondactiviteiten

In de avond hoef je je niet te vervelen. Er zijn altijd activiteiten die je kunt doen in de tuin. Ga bijvoorbeeld met z’n allen rond een vuurkorf zitten en verhalen vertellen. Of gebruik de vuurkorf om marshmallows te roosteren. Alleen of samen in je hangmat liggen en kijken naar de sterren in ook een leuke activiteit. Welke activiteit je ook kiest, zorg ervoor dat je wel je rust pakt want dat is belangrijk.