Wat is er in de mode?

mooie-hottub

Ga je binnenkort gezellig in een hottub van Weltub hottub? Dan is het natuurlijk wel belangrijk dat je er goed bij loopt. Want in een houten hottub word je natuurlijk nat en is het de bedoeling dat je een bikini of badpak aandoet. Of natuurlijk een zwembroek voor de jongens. Elke zomer is er wel weer een nieuwe trend qua badkleding. En dat is best knap, aangezien het maar een klein stukje stof is, maar toch wordt hier elke zomer weer een nieuwe trend voor neergezet en iedereen wil natuurlijk deze trend volgen. Het nadeel is wel dat de broekjes en topjes steeds kleiner worden lijkt het wel. Dat is voor de iets rondere dames wel een nadeel en we hopen dat volgende zomer er weer meer stof bij komt kijken.

Terug naar het verleden

Daarnaast komen er ook qua kleding weer nieuwe trends opzetten. Het lijkt er de afgelopen jaren op dat we het verleden weer willen nabeleven. Want de trends lijken erg op de kledingdracht van de jaren 80 of 90. Elk jaar komt er wel weer een bepaald kledingstuk terug dat al eens eerder is gedragen. Wat natuurlijk ook niet zo gek is, omdat er niet continu nieuwe kleding bedacht kan worden. Want een broek blijft nou eenmaal een broek en een t-shirt blijft nou eenmaal een t-shirt. Vaak pakken we een een kledingstuk van een bepaald jaar, terwijl het het jaar erop alweer uit de mode raakt.

Trendsetters

Daarnaast is het ook belangrijk wie de kleding draagt. Als onbekende mensen bijvoorbeeld een bepaalde kledingstijl gaan dragen, wordt dit niet snel opgemerkt en dus ook niet snel overgenomen. Maar als grote modellen bepaalde kledingstukken gaan dragen, wordt het wel snel opgemerkt en hierdoor gaan mensen deze stijlen combineren. Denk bijvoorbeeld aan de flared jeans. Die zijn afgelopen jaar weer helemaal teruggekomen. Dit komt omdat ergens in Parijs een modeontwerper heeft bedacht dat dat de stijl wordt van deze zomer en zijn modellen hebben aangekleed met allemaal flared broeken. En zo sta jij straks in de winkel ook te kijken naar een flared broek.