Decoratieve glasfolie

Ik ben pas verhuisd en woon nu in het centrum wat ik natuurlijk helemaal geweldig vind. De gezellige drukte, altijd mensen waar je een praatje mee kunt maken en mooie oude huizen. Echt de plek voor mij. Ik woon in een appartement sinds kort en mijn buurman woont vlak tegen mij aan. Mijn badkamer grenst tegen zijn woonkamer. Daar hebben ze bij de bouw dus niet echt over nagedacht. Nu heb ik wel een douchegordijn, maar ik vind het niet zo’n fijn gevoel en trouwens ook niet voor de buren dat ze zo bij mij de badkamer in kijken. Ik wilde het raam dus beplakken met glasfolie zodat niemand daar meer doorheen kan kijken en het er toch nog een beetje decoratief uitziet. Het liefst wilde ik een glasfolie waar het ligt nog doorheen komt zodat er in ieder geval nog wat licht door de raam komt en ik geen lichten hoef te gebruiken op de badkamer als dat niet nodig is.

windowdeco

Op het internet kwam ik een website tegen die er erg fraai en gezellig uitzag en waar ze tal van verschillende glasfolie aanbieden. Ik heb bij hun dan ook mijn glasfolie besteld. Ik hoop dat het deze week nog wel binnenkomt zodat ik me lekker thuis kan voelen en mijn eigen huis. Ze hebben echt tal van verschillende raam decoraties met verschillende doelen. Hieronder een aantal voorbeelden die ik van hun website heb gehaald.

transparante_raamfolie statische_raamfolie_statische_hectende_raamfolie raamfolie-bestellen-gesneden-windowdeco-buttons1