Lichtkoepel via het internet besteld

lichtkoepels-info-logo-white-small

rechthoekige-lichtkoepel Het is natuurlijk geen nieuws dat je eigenlijk alles kan bestellen via het internet. Ik moet wel toegeven dat ik verbaasd was hoe gemakkelijk je een lichtkoepel via het internet kan bestellen. Normaal kocht ik wel eens een boek via internet of een hoesje voor mijn telefoon. Dit was de eerste echt grootte aankoop die ik via het internet heb gedaan.

Heel erg makkelijk

Omdat ik wat meer licht in mijn huis wilde heb ik ervoor gekozen om een lichtkoepel te plaatsen in de eetkamer. De eetkamer was namelijk wel een ruimte wat extra licht kon gebruiken en door een tip van een vriend van mij ben ik gaan overwegen om een lichtkoepel te laten plaatsen.

vlakke_lichtkoepel_2Ik had van meerdere mensen begrepen dat ik het beste een lichtkoepel via de website van Lichtkoepels kon bestellen. Nadat ik wat gelezen had over lichtkoepels wist ik nog nog niet precies wat voor soort materiaal het beste zou zijn en waar ik het langste plezier van zou hebben. Daarom had ik besloten om toch maar contact op te nemen met de klantenservice zodat deze mij advies kon geven. Ik moet zeggen dat ik nogal tevreden was over de manier waarop ik geholpen ben en het advies dat ik mee had gekregen.

De lichtkoepel heb ik daarna heel erg makkelijk via de website besteld. Voordat deze aankwam had ik al een afspraak gemaakt met een monteur. Volgende week word de lichtkoepel gemonteerd en ik kan niet wachten totdat ik het resultaat kan gaan zien!