Zeer tevreden over de led verlichting van Ledware

store_logo

We zijn erg tevreden over de led verlichting die wij hebben gekocht bij Ledware. Ik ben namelijk een aantal weken geleden samen met mijn vriendin verhuisd naar onze nieuwe woning in Dordrecht. We wilde de woon en de badkamer graag een moderne uitstraling geven door middel van led verlichting en gingen op zoek naar een bedrijf bij ons in de buurt die dit aanbiedt. 

led-verlichting

Zeer veel bedrijven die verlichting aanbieden

Toen we op het internet op zoek gingen naar een bedrijf bij ons in de buurt die mooie led verlichting aanbiedt kregen we zeer veel zoekresultaten van erg veel verschillende bedrijven. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van Ledware ons het meeste aan. De website van dit bedrijf is namelijk erg overzichtelijk en bevat zeer veel aantrekkelijke informatie. Op de website staat onder andere vermeld dat het bedrijf een erg groot assortiment en aanbiedt en producten aanbiedt die van een goede kwaliteit zijn. Dit sprak ons beide erg aan waardoor we besloten om een kijkje nemen in het assortiment. 

Zeer tevreden over onze led verlichting

Het bedrijf biedt een zeer groot aanbod aan led verlichting aan waardoor we erg veel keuze hadden. Nadat we een aantal led spots met elkaar hadden vergeleken besloten we om over te gaan toen na aankoop. De producten die wij hadden gekocht werden erg snel geleverd en waren gemakkelijk om te plaatsen. We zijn super tevreden met het resultaat en daarom ook over Ledware.