Zonnepanelen op bedrijfshal

Zonnepanelen op bedrijfshal

Zonnepanelen op bedrijfshal: voordelen

Zonnepanelen worden alsmaar populairder. Ook in de bedrijfswereld, en daar zijn goede redenen voor. In dit blog lees je de reden dat zonnepanelen ideaal zijn voor op je bedrijfshal Eén van de meest voorkomende redenen dat mensen gaan voor zonnepanelen op bedrijfshal, is om een positieve bijdrage aan de planeet te leveren. We vertellen je in dit blog graag meer over de voordelen van zonnepanelen op je bedrijfshal.

Zonnepanelen en duurzaamheid

Zonnepanelen stoten helemaal geen broeikasgassen uit. Daarnaast zijn ze ook voor een dikke 90% te recyclen. Hiermee vormen ze de perfecte manier om bij te dragen aan een duurzame toekomst. Heb je een eigen onderneming en wil je daar duurzaam mee te werk gaan? Ga dan voor zonnepanelen op bedrijfshal. Zonnepanelen zijn niet alleen goed voor het milieu, maar ze maken ook een goede indruk op je klanten en werknemers.

Energielabel C kantoren

Energielabel C kantoren zijn de nieuwe standaard. Omdat Nederland steeds duurzamer wordt, zie je ook meer bedrijven hieraan meedoen. Dat is dan ook zeker nodig. Vanaf 2023 is het zelfs verplicht voor elk bedrijfspand in Nederland om minstens energielabel C te hebben. Zonnepanelen kunnen hier een uitstekende bijdrage aan leveren. Maak als bedrijf gebruik van groene energie voor een positief imago en om een betere wereld te bouwen.

Zonnepanelen om kosten te voorkomen

Met een eigen bedrijfspand verbruik je per jaar veel energie. Dit is nodig om de dagelijkse werkzaamheden op kantoor uit te kunnen blijven voeren. Brandstof en elektriciteit zijn dan ook een flinke kostenpost voor je bedrijf. Deze kosten kunnen flink oplopen. Als je gaat voor zonnepanelen, is er een aantal fiscale aftrekregelingen waar je voor in aanmerking komt. Kijk eerst naar subsidies, zoals de SDE ++ subsidie. Daarna zijn er nog een paar andere methodes waarop je voordelig energielabel C voor je kantoor kunt behalen.

Meer weten over zonnepanelen op kantoor?

Wil je meer weten over duurzame energie? Wil je nog meer manieren om je bedrijfshal te verduurzamen? Lees dan nog meer van onze informatieve blogs.