Gezocht: woonruimte in Zwolle

Wij hebben besloten om een andere woonruimte Zwolle te gaan zoeken. Momenteel wonen wij nog op een klein zolderkamertje in Amsterdam, maar daar hopen wij dit jaar nog uit te kunnen vertrekken. Inmiddels hebben wij onze studie afgerond, dus op kamers wonen is geen optie meer. Maar even een ander huis te zoeken is haast een onmogelijke optie, vooral in deze gewilde stad. Daarom hebben wij de hulp in geroepen van Baarslag makelaardij. Deze weet precies waar en wanneer er een huis leeg komt. Natuurlijk hebben wij eerst een persoonlijk gesprek gehad om aan te geven wat onze wensen waren.  

Een zeer mooi huurhuis gevonden

Nadat wij onze zoektocht naar een woonruimte in Zwolle uit handen hadden gegeven aan Baarslag makelaardij, is deze voor ons aan de slag gegaan. Deze stad is zeer in trek en daarom is het bijzonder moeilijk om hier een geschikte huurwoning te kunnen vinden. Er staan hier wel genoeg koopwoningen, maar daar beginnen wij later pas aan, zodra wij wat meer zekerheid hebben, zoals een vaste baan.

Na enig speurwerk heeft de makelaar een super mooi huisje voor ons gevonden. Niet echt een grote woning, maar de mogelijkheden voor uitbouwen zijn er. Voorlopig is dit voor ons beiden groot genoeg.