Woning ontruiming

Logo-ontruimingszorg.nl_

Heeft u een ontruiming op de planning staan, maar kunt u het niet allemaal zelf. Dan zorgt Ontruimingszorg dat alles geregeld wordt van a tot z. Ze zijn heel ervaren in hun werk en doen hun werk secuur. Als u uw meubels niet meeneemt naar uw nieuwe pand. Dan wilt Ontruimingszorg ze heel graag van u overkopen. Ze proberen dan iemand te vinden die uw meubels goed kan gebruiken en als ze niet meer te gebruiken zijn dan recyclen ze uw meubels. Als u al uit uw oude pand moet, maar uw nieuwe pand is nog niet klaar voor gebruik, dan kan u tijdelijk uw inboedel opslaan bij hun. Ook kunt u bij overlijden van een familielid de meubels laten taxeren bij ze. Dit is handig als de notaris een waarde wilt hebben, zodat hij het kan verdelen over de familie. Ze werken samen met vele goede doelen, zodat uw meubels altijd een goed plekje krijgen.

seniorenverhuizing

Mijn ervaring met Ontruimingszorg

Ik heb een aantal maanden geleden een nieuwe kantoorruimte moeten huren want het oude kantoor werd te klein. Maar dit moest snel gebeuren en tegelijkertijd moest mijn bedrijf blijven lopen. Ik heb daarom de hulp van Ontruiminszorg ingeschakeld. Het contact verliep heel soepel en ze hebben zich aan alle afspraken gehouden die ik met ze had afgesproken.

Als ik weer eens een keer moet ontruimen weet ik waar ik moet zijn. 

Interesse

U kunt alle informatie die u nodig heeft vinden op hun overzichtelijke website. Heeft u nog een vraag of wilt u een afspraak maken dan kunt u ze bellen.