De beste mezzanine vind je bij Anera

Zie je de toekomst bijzonder rooskleurig in voor je bedrijf? Denk je aan uitbreiding en verwacht je hier een hoop extra oplosruimte voor nodig te zullen hebben? Dan kan Anera je verder helpen. Wij produceren en plaatsen namelijk hoogwaardige mezzanine waarmee je vliegensvlug een hele hoop extra opslagruimte realiseert in je magazijn. Niks geen verbouwing of verhuizing, met behulp van Anera ben je zo van je probleem af. Afhankelijk van de grootte van je magazijn plaatsen wij namelijk met gemak twee of drie extra etagevloeren om zo meer plaats te creëren. Dat scheelt niet alleen een hoop tijd, maar ook een hoop geld.

Hoogwaardige producten

Wanneer je een van onze producten aanschaft, weet je zeker dat je komende tijd gebakken zit. Wij gebruiken namelijk enkel en alleen hoogwaardige materialen voor onze mezzanines waardoor ze jaren meegaan. Onze etagevloeren voldoen daarom ook aan alle mogelijke vereisten en wetgevingen. Met dank aan onze extra veiligheidsmaatregelen weet je zeker dat je personeel geheel risicoloos te werk kan gaan bovenop of onder onze etagevloeren. Veiligheid staat immers voorop en veilige producten die garanderen wij.

Persoonlijke service

Onze medewerkers snappen dat ieder magazijn anders is. En ook dat ieder bedrijf weer anders is. Precies om die reden zullen wij eerst met je in gesprek gaan over wat de voornaamste wensen zijn die vervuld moeten worden. Hierdoor krijgen onze ingenieurs een duidelijk beeld van hoe de mezzanine eruit moet komen te zien en welke aanpassen doorgevoerd moeten worden om een zo volledig mogelijk product voor je te realiseren. Bij ons kun je service op maat verwachten.