Het ideale tuinmeubel voor deze lente

Voor iemand die zo bewust met de zon bezig is, mag het een wonder heten dat ik niet eerder over een tuinmeubel heb bericht. Aangezien ik vandaag in het zeer aangename zonnetje heb gezeten, besloot ik er toch een post aan te wijden. De tuinbank die ik via Tuin Meubel (zowel op het internet te bekijken als te bezoeken in de 2500 vierkante meter grote showroom te Eindhoven) heb aangeschaft is het bovendien waard ook, dat er enkele woorden over geschreven worden op dit wondere wereldwijde web. Misschien inspireer ik de lezer ook wel tot een aanschaf via deze winkel, die overigens zeer gunstige leveringsvoorwaarden heeft.

Laat de zon haar werk doen – en geniet ervan op een bankje als dit

Zo betaal je niets voor de verzendkosten en komen ze het tuinmeubel van je keuze bij je afleveren – op elk gewenst ogenblik bovendien. Dat schept natuurlijk voordelen – en laten we vooral niet vergeten dat de kwaliteit bovenmaats en de prijzen bijzonder voordelig zijn. Zo betaalde ik voor onderstaand meubel nog geen honderdvijftig euro, en dat terwijl het van echt vurenhout is! Voor het gemak van de lezer heb ik een link naar de productpagina geplaatst achter de afbeelding, dan kun je ‘m direct bestellen, mocht je dat willen.

19

Het bankje is scherp afgeprijsd en dat scheelt de klant wel tachtig euro, winst die ik gelijk heb besteed aan de aanschaf van mooie kussens en bovendien onderstaand tafeltje. Dat is echt een schatje en is tevens van vurenhout, dat het tot een zeer duurzaam en stevig tafeltje maakt. Het mooie aan dit materiaal is bovendien dat het uitermate geschikt is voor tuinmeubels. Bovendien is het zeer licht maar tegelijkertijd toch sterk – het kan wel tientallen jaren mee. En van dat principe ben ik natuurlijk de ultieme voorstander.

25

De afmetingen van dit tuinmeubel zijn geschikt om er met z’n tweeën op te zitten en zoals je ziet op onderstaande afbeelding heeft het ook nog een apart vak, onder het zitvlak, waarin je speelgoed of kussens veilig en droog kunt bewaren. Een echte aanrader dus, dit bankje!

23